اپلای برای رشته‌ی موسیقی

یکی از رشته‌هایی که هر روز بر طرفدارانش افزوده می‌شود، رشته‌ی موسیقی است. این رشته طرفداران خاص خود را دارد که گاه شرایط تحصیل در این رشته در ایران برایشان فراهم نمی‌شود. از جهتی دیگر، زیرساخت‌های اساسی در ایران برای تحصیل آکادمیک هنوز وجود ندارد. به همین منظور این افراد، اقدام به اپلای برای رشته‌ی موسیقی در کشورهای دیگر می‌کنند.

کشور ایران، از دیرباز موسیقیدان مشهور و معروفی را داشته است. اما آنچه مسلم است، این مساله است که آموزش به صورت فرد به فرد و سینه به سینه صورت پذیرفته است. آموزش آکادمیک به مثابه‌ی کشورهای دیگر هنوز در ایران رونق نیافته است.

از طرفی کشورهای مختلف دنیا، مانند کشورها‌ی اتحادیه اروپا و آمریکا، سال‌هاست زیرساخت‌های تحصیلات را برای آموزش موسیقی آماده کرده‌اند. سالن‌هایی برای اجرای گروه‌های موسیقی، دانشگاه‌هایی که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می‌کنند، ساخت ارکسترها و کنسرواتور‌های دائمی، همه و همه نمونه‌های زیرساخت تحصیلات آکادمیک در رشته‌ی موسیقی است که در ایران بسیار مورد غفلت قرار گرفته است.

راهنمای ترجمه گواهی موقت

از این روی، علاقمندان به این رشته بیشتر ترجیح می‌دهند تا برای ادامه‌ی تحصیل به کشورهای دیگر بروند و اپلای رشته‌ی موسیقی را درکشورهای مختلف انجام دهند. اما کدام کشورها و با چه شرایطی بیشتر مد نظر ایرانیان است؟ با ما همراه باشید.

کشورهای مقصد برای اپلای در رشته‌ی موسیقی

برخی از کشورها به واسطه‌ی نزدیکی جغرافیایی و فرهنگی با ایرانیان بیشتر مورد استقبال ایرانیان قرار گرفته است. به همین جهت، اولین گزینه‌هایی هستند که طرفداران رشته‌ی موسیقی برای تحصیلات به آن می‌اندیشند. در اینجا به این کشورها و شرایط پذیرش آن‌ها به طور مشروح خواهیم پرداهت:

وین اتریش

قطب اصلی برای تحصیل در رشته‌ی موسیقی، و البته کعبه‌ی آمال موسیقی دوستان، وین اتریش محسوب می‌شود. برای تحصیل در این کشورها‌، ابتدا مصاحبه‌ و آزمون‌های هنری از متقاضی اپلای انجام می‌پذیرد. ارائه‌ی فیلم یا صدای ضبط شده می‌تواند جایگزین این مصاحبه نیز تلقی شود.

این دانشگاه ها در صفحات وب خود اطلاعاتی را برای زمان آزمون و یا نحوه‌ی دادن آزمون در اختیار شما قرار می‌دهند. برای اپلای در رشته‌ی موسیقی، اصولا آزمون کتبی وجود ندارد. بلکه توانایی و استعداد شما در مصاحبه‌ها و آزمون‌های شفاهی کوتاه مدت بیشتر ملاک پذیرش شما خواهد بود.

ثبت سفارش ترجمه رسمی مدارک برای اپلای

وین یکی از کشورهایی است که بسیاری از ایرانیان برای تحصیل در رشته‌ی موسیقی به آن مهاجرت می‌کنند. بهتر است در وهله‌ی اول تلاش کنید تا با کارکنان دانشگاه تماس حاصل نمایید. الزامات رسمی و علمی، چه برای دریافت ویزا و چه برای اپلای در این دانشگاه‌ها را می‌توانید از کارکنان دانشگاه بپرسید. توجه نمایید که تحصیل در این دانشگاه‌ها رایگان است، اما فراموش نکنید که دروس با زبان آلمانی تدریس خواهد شد.

ارمنستان

یکی دیگر از کشورهای پرطرفدار برای رشته‌ی موسیقی در میان ایرانیان کشور ارمنستان است که با ایران مرز مشترک دارد. ایران و ارمنستان از دیرباز با یکدیگر در زمینه‌ی تبادل اطلاعات موسیقی در ارتباط بوده‌اند. به همین دلیل پذیرش دانشجویان ایرانی در ارمنستان بسیار بیشتر انجام می‌پذیرد.

این کشور دارای 9 کالج تخصصی در زمینه‌ی موسیقی است و تحصیل در این کالج‌ها حدود 4 سال به طول می‌انجامد. پس از تحصیل در این کالج‌ها می‌توانید برای اپلای در دانشگاه‌ها اقدام نمایید. دوره‌ی لیسانس نیز مانند ایران 4 سال است. 30 تا 60 درصد از هزینه‌های تحصیل نیز توسط خود دولت در قالب بورسیه انجام می‌پذیرد.

قبرس

شرایط پذیرش دانشجو در این کشور بسیار نسبت به سال‌های پیش آسان شده‌ است. برای اپلای در این کشور ابتدا باید مدارک خود را به دانشگاه مورد نظر ارسال نمایید. این مدارک باید نشان‌دهنده‌ی پیشینه و مهارت نسبی و آشنایی شما در زمینه‌ی موسیقی باشد.

شما برای اپلای در این رشته حداقل باید یکی از سازها را بتوانید به طور کامل بنوازید و برخی از مهارت‌ها را در زمینه‌ی موسیقی داشته باشید. این دانشگاه‌ها شما را در زمینه علمی و عملی آزمون خواهند نمود و سپس شما را پذیرش می‌کنند.

کانادا

کانادا یکی از کشورهایی است که برای هر امری ایرانیان را در خود جای داده است. اپلای برای رشته‌ی موسیقی نیز یکی از همین موارد محسوب می‌شود. استودیوهای پیشرفته‌ی موسیقی در این کشور، توانسته طرفداران و علاقمندان زیادی را به خود جذب نماید. اگر خواهان سفر به این کشور هستید باید بدانید که حدود 120 دانشگاه آماده‌ی پذیرش شما در این رشته هستند. فارغ‌التحصیلان این دانشگاه‌ها، در رتبه‌ی 4 در کل دنیا قرار می‌گیرند. پر بیراه نیست اگر بگوییم که این کشور نیز مانند اتریش می‌تواند مقصد خوبی برای ایرانیان باشد.

هزینه‌ای که برای تحصیل در این کشور باید بپردازید می‌تواند بسته به مقطع و رشته متفاوت باشد. این شهریه از 35 هزار دلار در مقطع کالج شروع شده تا 30 هزار دلار متغیر خواهد بود.

کلام آخر:

اگر طرفدار موسیقی هستید و تصور می‌کنید که با تحصیل در این رشته، آینده‌ای درخشان در انتظار شما خواهد بود؛ باید بدانید که این رشته در کشورهای مختلفی تدریس می‌شود که برخی از این کشورها بیشتر مناسب ایرانیان عزیز است.

ارمنستان، قبرس، اتریش و کانادا می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها برای شما باشد.

 

 

 

0 دیدگاه برای اپلای برای رشته‌ی موسیقی

دیدگاهتان را بنویسید